Ειδικότερα, τον Μάιο του 2003 γυναίκα κτηνοτρόφος 85 ετών βρέθηκε νεκρή από το σύζυγό της 500 μέτρα από την καλύβα που έμεναν δίπλα στην στάνη με τα ζώα τους. Η καλύβα ήταν σε απόσταση 5 χλμ. από το κοντινότερο χωριό. Από την ιατροδικαστική έκθεση προέκυψε ότι ο θάνατός της επήλθε από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πόδι αρκούδας.
μοναδεσ στρατου κωσ
Ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη και αξίωσαν να τους καταβάλει το Δημόσιο 950.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν από τον θάνατό της, υποστηρίζοντας ότι οι φορείς του Δημοσίου δεν είχαν λάβει τα αναγκαία μέτρα για την προστασία του αγροτικού πληθυσμού ο οποίος διαβιεί με τις αρκούδες.
στατιστικα στοιχεια για τον τουρισμο στην κρητη
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο και Εφετείο απέρριψαν την αίτησή τους ως αβάσιμη. Το ίδιο έγινε και στο Συμβούλιο της Επικρατείας (απόφαση 2905/2017), αλλά εκεί απορρίφθηκε για τυπικούς λόγους.
το νησι τησ καλυψωσ ηταν
Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι δικαστές έκριναν ότι είχαν ληφθεί από τους φορείς του Δημοσίου όλα τα αναγκαία μέτρα σε εφαρμογή των Ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, όπως είχαν ληφθεί αγροπεριβαλλοντικά μέτρα στις προστατευόμενες περιοχές τόσο για την επιβίωση της καφέ αρκούδας, όσο και του πληθυσμού που βρίσκεται κοντά στις προστατευόμενες περιοχές.
Επίσης, οι δικαστές ανέφεραν ότι είχαν δωρεάν φυτευτεί 100.000 οπωροφόρα δένδρα για την εξεύρεση τροφής, διατέθηκαν 183 ηλεκτροφόρες περιφράξεις σε μελισσοκόμους, όπως διατέθηκαν και 200 ποιμενικοί σκύλοι σε κτηνοτρόφους.
https://gvctovlb.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html
https://abtecfes.blogspot.com/2019/02/blog-post_24.html
No comments:
Post a Comment