Thursday, March 7, 2019

εθιστικα ναρκωτικα

εσωτερικες πορτες μορφη
κλαδος δραστηριοποιησης

Οι ηγέτες της Νότιας και Βόρειας Κορέας, φαίνεται πως κατά την ιδιωτική τους συνομιλία αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα των πυρηνικών όπλων αλλά και τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.


Το Ιαπωνικό τηλεοπτικό κανάλι NTV ζήτησε από έναν ειδικό να προσπαθήσει να διαβάσει τα χείλη των δύο ανδρών από τα μακρινά τηλεοπτικά πλάνα που τραβήχτηκαν. «Ήταν δύσκολο να καταλάβω ολόκληρη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα λέξεις κλειδιά όπως "πυρηνικά όπλα", "Τραμπ", "Ηνωμένες Πολιτείες" και "Ηνωμένα Έθνη"», αναφέρει στο ΝΤV o Sukkiri.


Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρόεδρος Μουν ήταν αυτός που αναφέρθηκε στα πυρηνικά και τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν στις ΗΠΑ και τον ΟΗΕ.


Μάλιστα, ο Κιμ φαίνεται πως άκουγε όλη αυτή την ώρα περισσότερο τον συνομιλητή του, αναφέρει με τη σειρά του ο Atsuhito Isozaki, καθηγητής πανεπιστημίου της Ιαπωνίας που εξειδικεύεται στα ζητήματα της Βόρειας Κορέας. Ο ίδιος υποψιάζεται πως ο πρόεδρος Μουν του εξηγούσε για το πώς οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προσεγγίσουν τις συνομιλίες - πράγμα που ασφαλώς ενδιαφέρει τον Κιμ.




εθιστικα ναρκωτικα
εθιστικα ναρκωτικα
https://aaezbbun.blogspot.com/2019/01/blog-post_11.html
https://fmiiptzo.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

No comments:

Post a Comment